Hard work

image

 

Japp, det är här jag befinner mig nu dom flesta dagarna i veckan. Vi jobbar från soluppgång till solnedgång. Jobbet går helt enkelt ut på att klippa vinplantor all day long. Detta jobbet är skönare än att stå i ett dammigt kiwipackhus hela natten måste jag säga, men(!) det är något med utomhusarbete som tex pruning & fruit picking. Man får en bild i huvudet av att man skuttar runt där på fälten med en fruktkorg i näven och njuter av solen. Njaaaa.. Så funkar det inte riktigt.

Det är svinkallt hela dagen, vi har supervisors som vakar oss med hökögon för att vi ska jobba så fort som det är möjligt, det är väldigt ensidigt att bara klippa likadana plantor åtta timmar i rad. Men för att vara positiv kan jag ju meddela att det är väldigt behagligt när solen ligger på och vi har en väldigt fin omgivning med fantastiska berg i bakgrunden!

Nu återstår det att se hur länge vi håller ut! Blir nog inte lika länge som vi räknat med.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>