On the move

Halloj!! Nu är det dags för nya äventyr!
Jag och Natalie har varit rätt kluvna och inte riktigt vetat vad vi vill göra. Så tillslut bestämde vi oss för att det bästa är att dela på oss och göra vår egna grej så båda blir nöjda. Så jag ställde in mig på att fortsätta själv upp till Hawkes bay eller ner till Blenheim på södra ön. För det jag ville göra var att jobba på vingårdar medans min hoppetossa ville stanna i huvudstaden och jobba på restaurang eller liknande.
Fick ett meddelande av en hostel manager i Blenheim om att det fanns ledigt jobb där nere. Så berättade för N

image

imageatta och då sa hon att ”joo men jag har tänkt lite och jag följer nog med dig”. Blev obeskrivligt glad! Nästa morgon tog vi vårt pick och pack och tog färjan ner till sydön. Älskar det här impulsiva backpacker livet. Man flyttar när man känner för det och vart man än vill. Inga måsten o krav och det är alltid nya intryck, upplevelser och nya människor ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>