Hej världen!

Här kommer en ny (och förhoppningsvis bättre) blogg! Det här med internet är kiwisarna inte jättebra på, det är tydligen en exklusiv vara, så därför kommer det väl inte ske allt för många uppdateringar men iallafall några då & då.

Det som har hänt sedan sist är väl rätt mycket, vi har hunnit flytta till Tauranga, skaffa jobb i kiwi packhus, köpa en bil, krocka en bil, beklaga oss över hur jobbigt det är att packa kiwisar sex dagar i veckan 19.30-06-15. Njuta av höstvädret, shoppa alldeles för mycket med tanke på den redan överfulla resväskan. Sedan har vi också hunnit med att ta en road trip ner till Wellington via Taupo och nu sitter jag här utan jobb och funderar på vad sjuttsingen jag ska göra med livet. Har INGEN aning! Hjälp!

P.S (för övrigt är jag ganska nöjd med livet).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>